Headlines

E-cigarete i tradicionalne duhanske cigarete – razlike
E-cigarete i tradicionalne duhanske cigarete – razlike Osim povijesne priče, tehničke strane i načina proizvodnje po kojima se e-cigarete i tradicionalne duhanske cigarete razlikuju, ono što je čitateljima najvažnije jest razlika u sadržaju, odnosno utjecaju cigareta na organizam. E-cigarete kao da su znanstvenike, novinare i doktore iznenadile svojom pojavom na tržištu, u prvih nekoliko godina postojanja gotovo nitko sa sigurnošću nije htio ulaziti u temu utjecaja elektronske cigarete na ljudski organizam. Nakon toga se tema počela zagrijavati i biti sve e..
comments on this article - view comments
NAJPOPULARNIJE VOĆNE E-TEKUĆINE
NAJPOPULARNIJE VOĆNE E-TEKUĆINE Pripremili smo za vas tekst o najpopularnijim voćnim okusima e-tekućina kako bismo vam olakšali izbor. Malo smo pronjuškali po webu, uzeli u obzir i vaše komentare te na temelju zapažanja u proteklih pola godine sastavili listu najpopulrnijih voćnih okusa e-tekućina. Izbor nije bio lak s obzirom da je izbor ogroman, a da su sve e-tekućine vrhunske kvalitete, ali se razlikuju po nijansama okusa i vlastiti preferencijama ´vaporaša´. KOKTEL Čini se da niti jedna lista na prvim mjestima nema okus samo jednoga voća..
comments on this article - view comments
Vape je engleska riječ 2014. godine
Vape je engleska riječ 2014. godine i to je vrlo simptomatično Engleska riječ ´vape´ koja označava e-cigaretu, ali i njezinu konzumaciju, proglašena je engleskom riječi 2014.godine u izboru Oxfordskog rječnika. To je, s lingvističkog stajališta, prilično zanimljiva riječ jer se i filolozi, ali i šira javnost vole zabavljati s novim, modernim i često korištenim rječima. Nadopunjavanje rječnika novim riječima, popularno je u svim jezicima svijeta. Ipak, uz pojavu, a pogotovo sve učestaliju uporabu novih riječi, može se povezati i jedan širi k..
comments on this article - view comments