NAJPOPULARNIJE VOĆNE E-TEKUĆINE

NAJPOPULARNIJE VOĆNE E-TEKUĆINE

NAJPOPULARNIJE VOĆNE E-TEKUĆINE

Pripremili smo za vas tekst o najpopularnijim voćnim okusima e-tekućina kako bismo vam olakšali izbor. Malo smo pronjuškali po webu, uzeli u obzir i vaše komentare te na temelju zapažanja u proteklih pola godine sastavili listu najpopulrnijih voćnih okusa e-tekućina. Izbor nije bio lak s obzirom da je izbor ogroman, a da su sve e-tekućine vrhunske kvalitete, ali se razlikuju po nijansama okusa i vlastiti preferencijama ´vaporaša´.

KOKTEL

Čini se da niti jedna lista na prvim mjestima nema okus samo jednoga voća ili okusa. Najpopularniji su, i u Hrvatskoj i u Europi takozvani mix okusi. Na temelju onoga što smo imali prilike pročitati od konzumenata, u kombinaciji okusa su najbolji oni koji među ostalima sadrže okuse tropskog voća. Ananas, mango, limun, kiwi i slične arome kod ljudi izazivaju ugodu i podsjećaju ih na najljepše ljetne dane. Pretpostavljamo kako je mnogo onih koji žele prijeći s običnih na e-cigarete i smanjiti unos nikotina u organizam, a pri tome ipak i dalje uživati. Što se Royal Vapora tiče, ukoliko ste jedan od mnogobrojnih osoba koja se prepoznaje u ovoj skupini, preporučamo vam naš Fruit Punch okus.

MALINA

Nismo sigurni postoji li osoba kojoj ovo crveno voće nije ukusno, ali smo sigurni kako ih postoji mnogo kojima je malina voće broj 1. Ne čudi nas stoga što je okus maline kada su e-tekućine u pitanju uvijek prisutan na listama najpopularnijih okusa. Još jedno voće koje neodoljivo podsjeća na početak ljeta i uživanja. Vrlo je sličnih svojstava kao i koktel okusa, ali ga pretpostavljamo radije biraju osobe koje žele poptpuno uživati u jednom okusu. Naravno, kako postoji više vrsta malina (crne, crvene, bijele) tako postoji i više varijacija na ovu voćnu aromu. Osim klasičnog okusa maline, Royal Vapor vam preporuča i Raspberry M okus, koji malini dodaje mrvicu mentola pa konačni proizvod podsjeća na još slađe bombone od maline.

JAGODA

Možda čak i neopravdano stavljamo jagodu iz maline jer koji god konzument pohvali okus maline, vjerojatno će kao dodatnu napomenu staviti da vrijedi probati i okus jagode. Sličnost okusa s okusom maline je neupitna pa bi bilo zanimljivo vidjeti zbog čega netko preferira malinu, a netko jagodu. No, to je već neka druga tema. Jasno je kako su i malina i jagoda uvijek prisutni na top listama, a ukoliko ste od onih koji viđe uživaju u svježe ubarnim jagodama nego u malinama, naš Strawberry okus je idealan za vas.

BOBIČASTO VOĆE

´Berries´, odnosno bobičasto voće je praktički nadopuna okusa maline. Borovnica i grožđe su na vrhu ljestvice popularnosti okusa kada je u pitanju bobičasto voće. Ovdje možemo pretpostaviti kako popularnost Blueberry okusa raste tijekom kasnoga ljeta kada grožđe dozrijeva pa na svoje dolaze ljubitelji ´plavih bobica´. Kakogod, još jedna preporuka.


 

comments to "NAJPOPULARNIJE VOĆNE E-TEKUĆINE"