Plaćanje i Dostava

INFORMACIJE O DOSTAVI

Naručene pakete od vrata do vrata dostavlja GLS kurirska služba.

Cijena dostave ovisi o odabranom načinu plaćanja.

Cijene dostave (cijene sadrže PDV):

  • Uplata na račun: 24,90 kn

( Prilikom dostave paketa na vašu adresu, dostavljaču ne plaćate ništa!)
 

  • Plaćanje pouzećem: 29,90 kn

(Cijenu paketa plaćate na vašoj adresi dostavljaču u gotovini.)


Vrijeme dostave: 1-3 radna dana.


BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 375 kn!

Web shop Vas email-om kontinuirano obavještava o o stanju Vašeg paketa.

  • prilikom slanja narudžbe dobijate automatski e-mail da je narudžba stigla

  • dobivate obavijest nakon što je Vaš paket pripremljen

  • i na poslijetku, dobivate obavijest nakon što je paket uručen dostavljaču. Tada možete biti sigurni da će Vam paket biti uručen slijedećim radnim danom.

VAŽNO! Za adresu dostave uvijek odaberite takvo mjesto (kućna adresa, radno mjesto, poznanik, rodbina), na kojem Vi ili od Vas određena osoba može preuzeti i platiti paket. Okvirno vrijeme pristizanja dostavljača je radnim danom od 08 do 16h. Kako dostavljač pakete prevozi fiksnom rutom, tako nismo u mogućnosti ugovoriti dostave u unaprijed dogovorenom vremenu (npr. u 13.15h). GLS paket dostavlja na adresu u dva pokušaja. U slučaju da prvom prilikom ne uspije dostaviti paket, ostavlja obavijest na datoj adresi. Ako ste pri registraciji dali valjan telefonski broj, onda će Vas dostavljač kontaktirati vezano za detalje drugog pokušaja dostave. U slučaju da pri registraciji niste dali telefonski broj, dostavljač ponovno pokušava isporučiti paket nakon 5 radnih dana. Ako je i drugi pokušaj uručenja neuspješan, paket se vraća pošljatelju, koji zadržava pravo da kod slijedeće narudžbe cijenu dostave obračunava duplo.

Molimo Vas da preuzimate samo zatvorene i neoštećene pakete. Ako primjetite oštećenja na paketu, napravite zapisnik sa dostavljačem i ne preuzimajte paket. Nakon preuzimanja paketa, reklamacije zbog eventualnih nedostataka ili oštećenja prihvaćamo samo u slučaju kada se isti dokazano nisu mogli utvrditi prilikom preuzimanja.

Za dostavu paketa odgovornost preuzimamo samo do trenutka predaje dostavljaču, a nakon toga za paket je odgovoran dostavljač, tako za eventualne gubitke/kašnjenja kontaktirajte GLS: https://gls-group.eu/HR/hr/home.


UVJETI PLAĆANJA:


BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 375 kn!


U web shopu trenutno postoje dvije vrste plaćanja:


1. Uplata na račun: nakon narudžbe preko webshopa, šaljemo Vam ponudu sa podacima o plaćanju na e-mail. Pakete skladištimo 5 radnih dana računajući od dana kada nam je pristigla narudžba. Ako u tom vremenu ne stigne uplata na naš račun, narudžbu brišemo. Kod uručivanja paketa se ne morate zamarati gotovinskim plaćanjem, a i cijena dostave je povoljnija.

CIJENA DOSTAVE: 24,90 kn


2. Plaćanje pouzećem: u tom slučaju za naručeni paket plaćate gotovinom prilikom dostave istog na Vašu adresu, a dostavljač Vam daje potvrdu o plaćanju.

CIJENA DOSTAVE: 29,90 kn